MY NEW DRESS

3 comments:

Anonymous said... | February 26, 2009 at 4:25 PM

Targ de carte de arhitectura, arta & design

757 boks&magazines


In perioada 27-28 februarie KLUDIstudio si Libraria Carturesti va asteapta la cea de-a saptea editie a targului de carte de arhitectura, arta si design 757 books & magazines. Evenimentul va avea loc in incinta KLUDIstudio, un spatiu dedicat de KLUDI arhitectilor, designerilor si tuturor celor interesati de arhitectura si design contemporan.

La aceasta editie speciala 757 books & magazines Carturesti si KLUDIstudio intentioneaza sa aduca in atentia publicului cultura japoneza, precum si lucrari ale artistilor si arhitectilor asiatici.

Vineri, 27 februarie, ora 19:00 va avea loc o dezbatere pe tema “Arhitectura si spatial nipon” moderata de Constantin Goagea (biroul de arhitectura Point.4Grup). Vor fi abordate teme precum Japanese Fashion & Japanese Design si vor fi servite ceaiuri cu specific japonez in accesorii speciale.

Sambata, 28 februarie, ora 19:00 invitatii se vor putea familiariza cu ritualul pregatirii si servirii ceaiului in cadrul demonstratiei pregatite de Centrul de studii romano-japoneze urmate de un scurt recital sustinut la shamisen. Ceaiul nu va lipsi si nici discutiile pe marginea cartilor aduse de Carturesti.

Carturesti a selectat pentru aceasta editie colectii de inalta calitate in arta plastica, arhitectura, design, fashion, fotografie, ceaiuri si accesorii, veti putea gasi in expozitia de la Kludistudio publicatii care ilustreaza concepte si traditii ale culturii japoneze.



KLUDIstudio defineste un concept nou in pesajul concept store-urilor romanesti, realizand un mediu destinat intalnirilor intre specialistii in arhitectura si design si propunand un spatiu de tip lounge care doreste sa gazduiasca in continuare o serie variata de evenimente culturale si profesionale.

Carturesti este un concept ce se defineste prin dichisul selectiei de carte, ceai, muzica, arta, film si accesorii. In ultimii opt ani, Carturesti a devenit in mod cert un nod central in infrastructura culturala autohtona, iar mobilitatea si deschiderea catre cele mai diverse proiecte culturale l-a adus cu cele 757 carti si reviste ale sale in spatiul rafinat al studioului Kludi.

Targul poate fi vizitat intre orele 11.00-21.00 si sunt invitati toti cei care vor sa descopere cele mai noi titluri din domeniu si sa profite de reducerile de sezon.

HAHAHA!
Sunt anonim si nu ai nici o idee cine ti-a lasat mesajul asta!

Anonymous said... | February 26, 2009 at 4:26 PM

KLUDIstudio ala sau cum dreaq se numeste este pe Bld. Libertatii nr. 10 in sectorul 5 Bucuresti. Asta daca te intereseaza sa vezi care-i faza ca poate au reduceri fenomenale, caci am auzit ca esti arhitecta si faci arhitectura si chestii din astea care contin cuvantul arhitectura!

HAHAHA!
Sunt anonim si nu ai nici o idee cine ti-a lasat mesajul asta!

LAURA MIHAI said... | February 28, 2009 at 8:00 PM

multumesc de informatii.sunt la curent cu tot ce se intampla la KludiStudio si la Libraria Carturesti.

Da, nu stiu cine a lasat aceste mesaj,dar stiu ca acel anonim nu este la curent cu scrierea limbii romane nici o se scrie nicio.

Copyright © / LAURA MIHAI

Template by : Laura Mihai / powered by :blogger